حرکتی جهادی دیگر توسط بسیج دانشجویی با حمایت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ماه مبارک رمضان
با فرارسیدن ماه مهمانی خدا، بسیج دانشجویی با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه اقدام به اجرای طرح تهیه و توزیع 30 هزار وعده غذایی در شب های ماه مبارک رمضان برای نیازمندان با اهداف خیرخواهانه کرد.

به گزارش مفدا؛ دانشجویان بسیجی با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصمیم به تهیه و توزیع 30 هزار وعده غذایی در شب های ماه مبارک رمضان برای نیازمندان و فقرا گرفته اند . این اقدام در جهت پیام رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) است که فرمودند: ماه رمضان در پیش است، خوب است رزمایش گسترده ای در کشور برای همدلی و کمک همدلانه به نیازمندان و فقرا اتفاق بیفتد.

لازم به ذکر است هزینه‌های این طرح از طریق کمک‌های دانشجویان دانشگاه و آهاد مردم، تأمین می شود؛ تا در ماه مهمانی خدا که دلها به خدا نزدیک تر است،  با کمک دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی مازندران و همچنین هم استانی های عزیز، گوشه ای از مشکلات این عزیزان نیازمند برطرف شود.

تاریخ:
1399/02/08