قابل توجه دانشجويان ورودي جديد متقاضي خوابگاه در نيمسال دوم سال تحصيلي 99-98
ضمن عرض خير مقدم و آرزوي موفقيت براي كليه دانشجويان پذيرفته شده در دانشگاه علوم پزشكي مازندران متقاضي خوابـــــگاه در نيمسال دوم سال تحصيلي 99-98 به اطلاع ميرساند جهت دريافت معرفي نامه اسكان در خوابگاه با در دست داشتن مدارك ذيل شخصا بصورت حضوري مراجعه فرمايند.

بسمه تعالي

قابل توجه دانشجويان  متقاضي خوابگاه در نيمسال دوم سال تحصيلي  99-98

ضمن عرض خير مقدم و آرزوي موفقيت براي  كليه دانشجويان  پذيرفته شده در دانشگاه علوم پزشكي مازندران  متقاضي خوابـــــگاه در نيمسال دوم سال تحصيلي   99-98 به اطلاع ميرساند جهت دريافت معرفي نامه اسكان در خوابگاه با در دست داشتن مدارك ذيل شخصا بصورت حضوري مراجعه فرمايند.

مدارك وشرايط لازم :

الف ) بدليل كمبود ظرفيت  (طبق ماده 21 آيين نامه اسكان خوابگاههاي دانشجويي )  خوابگاه  فقط به دانشجويان غير بومي  خارج از استان در حد امكانات ومقدورات دانشگاه تعلق ميگيرد.

ب) ارائه برگه انتخاب واحد پس از تائيد (مهر ) آموزش دانشكده مربوطه

ج)  3سه  قطعه عكس 4×3وكپي تمام صفحات شناسنامه و كارت ملي

تكميل فرم تعهد محضري در يك برگ A4 براي مراجعه به دفتر اسنادرسمي ،دانشجو به همراه ضامن با در دست داشتن مدارك ذيل بايد A4

تعهد محضري را تنظيم نمايد. اصل تعهد محضري تحويل كارشناس مربوطه (كارشناس دانشجويي دانشكده  ) و كپي آن با مهر امور دانشجويي  جهت دريافت خوابگاه تحويل  اداره  امور خوابگاهها   گردد.

1 ) كپي تمام صفحات شناسنامه دانشجو و ضامن

2) كپي حكم كارگزيني يا جواز كسب ضامن

3 ) به همراه داشتن شماره حساب بانكي - كد بانك - شعبه بانك  ضامن

4 ) به همراه داشتن پيش نويس تكميل شده نمونه فرم تعهد محضري

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

****دانشجويان عزيز به نمونه فرم  تعهد محضري ارائه شده در سايت و تذكرات اشاره شده در قسمت پايين صفحه دقت لازم را داشته باشند تا مغايرتي با اصل سند نداشته باشد. در غير اين صورت سند تعهد محضري عودت داده خواهد شد. وخوابگاه به دانشجو تعلق نميگيرد.(دانشجويان شهرستاني مي توانند سند تعهد محضري خود را در همان شهر محل سكونت خود آماده نمايند و همراه خود بياورند. )

زمان:

12 و 13 بهمن  - از ساعت 8:30 الي 15

مكان ثبت نام :

كيلومتر18 جاده خزر آباد - مجتمع دانشگاهي پيامبر اعظم - سالن مصباح

* اضافه مي نمايد  به دانشجويان پرديس خودگردان خوابگاه تعلق نميگيرد.

تاریخ:
1398/10/21